Skip to main content

Disclaimer

Deze website, Studentenzorgwijzer.nl (afgekort tot SZW), is bedoeld voor alle studenten uit de stad Utrecht. De informatie en afbeeldingen die SZW hierop publiceert is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. SZW kan deze informatie naar eigen goeddunken wijzigen.

Beperkte aansprakelijkheid

Studentenzorgwijzer.nl zal de inhoud van de website zo vaak mogelijk actualiseren. Het kan toch voorkomen dat er informatie op staat die onvolledig is of onjuist. De informatie of het beeldmateriaal van SZW zijn zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Voor de hyperlinks naar websites of diensten van derden, die op de website staan kan de Studentenzorgwijzer geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom van deze materialen liggen bij de Studentenzorgwijzer. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Studentenzorgwijzer.

Het is niet toegestaan webpagina’s of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video’s of interactieve applicaties) van de Website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken, wanneer daarbij verwarring kan ontstaan over de afkomst van het materiaal of over de juistheid van de gegevens.

Wijzigingen

De Studentenzorgwijzer behoudt het recht de inhoud van deze gebruiksvoorwaarden op elk gewenst moment te wijzigen. Deze wijzigingen gaan na publicatie ervan direct van kracht.